kanka ya taaaa nereye açmışın başlığı seni teprik ederim
KONU TAŞINMIŞTIR!!!
kara.kedi
Mesaj Sayısı : 37 Doğum tarihi : 17/06/97 Kayıt tarihi : 24/11/09 Yaş : 27 Nerden : aklımın estiği anda istediğim şeyi yapabildiğim bi yerden Lakap : geveze kız
eylül:oleyy bayram geldi yaren: (pc başında 7gün/24 saat) aaa ne güzel site site dolaşıp herkesin bayramını kutluycam remziye:şeker toplamaya gitsek olmazmı?? turan.qolik:ama benim uyqum var kara.kedi:ii sana ii uyqular eylül:üfff hadi hazırlanında çıkalım yaren:ooo süper olmuşsun hayırdır?? eylül:kızım gitceğimiz yerde yakışıklılarda vardır belki çirkin mi gitseydim turan.qolik:zuhaha koptum xD kara.kedi:iyi kopmalar sana remziye: manyakmısınız yha ben hazırım hadi çıkalım (ayakkabılarını giyerler) eylül:durun bi dk yaren yok kara.kedi:kuzum nerdesin len??? yaren:geldim (resmen emo olmushtur) eylül:kanka süper olmuşun turan.qolik:hö??? bu ne len? siz harbiden manyaksınız valla kara.kedi:öyleler valla katılıom sana remziye:yok canım ben gitmem bununla hiçbiyere eylül:tamam durun makyajınızı siliim düzelir yaren:yha ama çok uğraşmıştım bunu yapmak için kara.kedi:cadılar bayramına değil kurban bayramına gidiyoruz eylül: (makyajı siler çıkarlar) yaren:bö!!!? inanmıorum remziye:inanmayacak ne var??? eylül:basket sahasına bakın!!! kara.kedi:iğrenç turan.qolik:berbat yaren:tamam gözünüzü kapatın ve çok yakışıklı bi erkek görmüş olduğunuzu düşünün herkes güler kara.kedi:bu adamlar neden hayvanları kesiolar eylül:hmmm güzel soru belki satanistlerdir remziye:hyr satanistler kedi keser turan.qolik:bunlar ne kesio ki??? yaren:kedi olmadığı kesin eylül:inek kesiolar adı üstünde kurban bayramı kara.kedi:inekler kesilmeseydi erkekler kesilcekti bilionuz mu? yaren:olamaz hayır!!! remziye:neyse hadi şu binaya gidelim orda şeker toplarız...
ALINDIN CANIM masallarının devamını beklioruz
Deli_Manyaq Moderatörler
Mesaj Sayısı : 270 Doğum tarihi : 10/06/98 Kayıt tarihi : 25/11/09 Yaş : 26 Nerden : ???
Mesaj Sayısı : 37 Doğum tarihi : 17/06/97 Kayıt tarihi : 24/11/09 Yaş : 27 Nerden : aklımın estiği anda istediğim şeyi yapabildiğim bi yerden Lakap : geveze kız